ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА НОВИТЕ ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/05/2017
7:00 pm - 8:00 pm

Location
СПОМЕН ДОМ НА БРАЌАТА МИЛАДИНОВЦИ

Categories No Categories


– 18 МАЈ 20:00 ЧАСОТ – СПОМЕН ДОМ НА БРАЌАТА МИЛАДИНОВЦИ – ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА НОВИТЕ ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА МУЗЕЈОТ И ПРОМОЦИЈА НА НОВАТА ВЕБ СТРАНА НА МУЗЕЈОТ