Меѓународен Ден на Музеите

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/05/2017
12:00 am

Location
Спомен соба Никола Незлобински

Categories No Categories


НУ Музеј „д-р Никола Незлобински“ – Струга го одбележува Меѓународниот Ден на Музеите со следната ПРОГРАМА:
– 17 МАЈ 18:00 ЧАСОТ – Спомен соба Никола Незлобински/Административна зграда – ОТВОРАЊЕ НА ИЗЛОЖБА дел од едукативната работилницата „Културно наследство од Струга и Струшко“