Muzeu “Dr. Nikola Nezlobinski

Muzeu është një nga më të vjetrit në Evropën Juglindore. Shtë i njohur për mjedisin e tij natyror-shkencor i cili është unik në përmbajtjen e tij. Muzeu u krijua pothuajse një shekull më parë me shumë dashuri dhe përkushtim.Muzeu është një prezantues unik i trashëgimisë natyrore dhe kulturore për rajonin e Liqenit të Ohrit – një sit i Trashëgimisë Botërore të UNESCO -s