Рибите во Охридското Езеро

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 17/05/2017
7:00 pm - 8:00 pm

Location
Природно-научен Музеј

Categories No Categories


17 МАЈ 19:00 ЧАСОТ – Природно-научен Музеј – ОТВОРАЊЕ НА ИЗЛОЖБА од едукативната работилница „Рибите во Охридското Езеро“